Publikacije in časopisi

Prelistaj katerega od naših mladinskih časopisov Finača ali pa kakšno od izdanih brošur ter drugih publikacij namenjenih tebi!

Finača št. 30, januar – december 2018  

Izšla je nova Finača, kjer si lahko preberete, kaj vse se je v letu 2018 dogajalo pri nas. V tej številki izpostavljamo projekt Start the change, projekt Mlade kreativne produkcije, preberite si, kaj zajema Lokalni program za mladino in še veliko več.

Izšla je nova številka letne revije Kreativne produkcije v okviru projekta Mladinske kreativne produkcije (MKP), ki ga izvaja Mladinski center Dravinjske doline. V reviji so predstavljeni mladi s področja arhitekture, krajinske arhitekture in grafičnega oblikovanja, ki sodelujejo v projektu MKP. V njej so opisani praktični nasveti za opremljanje doma, predstavljen je vidik trajnostne arhitekture in pogled na kreativno oblikovanje spletnih strani. Predstavljena sta tudi dva Mladinska arhitekturna
natečaja, kjer so mladi v sodelovanju z lokalno skupnostjo Celje izdelali idejni projekt ureditve območja Mestne plaže Celje in z lokalno skupnostjo Velenje idejni projekt Dom kulture Podkraj.

Projekt MKP je sofinanciran s strani Republike Slovenije in
Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada. (A. K.)