»Ljudje prihajajo po pomoč, ki je ne odrekamo.«

Strateško partnerstvo »Mreža«, ki ga sestavljamo skupaj z Zavodom Vozim iz Celja ter Društvom Novus, Zavodom Uspešen.si in Andragoškim društvom Univerza za III. življenjsko obdobje iz Velenja, je novembra in decembra 2020 izvedlo anketo o spremembah pri delu z različnimi ranljivimi ciljnimi skupinami v času življenja s koronavirusom.

Preberi več

Anketa o zadovoljstvu informiranja

Regionalno stičišče NVO savinjske regije v želji po dobrem sodelovanju, naproša vse uporabnike za izpolnitev kratke ankete, ki govori o informiranosti uporabnikov.  Z odgovori bodo lahko dobili najbolj realno sliko o trenutnem stanju v okolju. Anketo najdete tukaj. Naložbo financirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za javno upravo.

Brezplačne delavnice

Regionalno stičišče Novus, vabi na delavnico z naslovom Sredstva za razvoj NVO, ki bo potekala v sredo, 7. decembra, ob 16. uri ter na delavnico Od ideje do projekta, ki bo v sredo, 14. decembra, ob 16. uri. Obe delavnici bosta potekali na sedežu Regionalnega stičišča NVO savinjske regije NOVUS (stavba Farmin, Trg mladosti 6, … Preberi več

Rastimo skupaj

Mladinski center Dravinjske doline (MCDD) je na dvoru Trebnik gostil regijski dogodek strukturiranega dialoga v soorganizaciji Urada za mladino RS, Mladinskega sveta Slovenije (MSS), Mreže MaMa in Regionalnega stičišča nevladnih organizacij savinjske regije Novus.

Preberi več