»Ljudje prihajajo po pomoč, ki je ne odrekamo.«

Strateško partnerstvo »Mreža«, ki ga sestavljamo skupaj z Zavodom Vozim iz Celja ter Društvom Novus, Zavodom Uspešen.si in Andragoškim društvom Univerza za III. življenjsko obdobje iz Velenja, je novembra in decembra 2020 izvedlo anketo o spremembah pri delu z različnimi ranljivimi ciljnimi skupinami v času življenja s koronavirusom.

Preberi več

Anketa o zadovoljstvu informiranja

Regionalno stičišče NVO savinjske regije v želji po dobrem sodelovanju, naproša vse uporabnike za izpolnitev kratke ankete, ki govori o informiranosti uporabnikov.  Z odgovori bodo lahko dobili najbolj realno sliko o trenutnem stanju v okolju. Anketo najdete tukaj. Naložbo financirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za javno upravo.

ANKETA PROJEKTA ZA ZDRAVJE MLADIH

»Za zdravje mladih« je projekt, financiran s strani Norveškega finančnega mehanizma, ki poteka med januarjem 2015 in aprilom 2016. V projektu sodelujejo: Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov, Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija, Zveza tabornikov Slovenije, Mladinski svet Slovenije, Nacionalni inštitut za javno zdravje in RTVSLO. Splošni cilj projekta je zmanjšanje ali preprečitev bolezni, povezanih z … Preberi več