Uspešna otvoritev Kulturnega 2016

Pretekli vikend so se v prireditveni dvorani Patriot, Mladinskega centra Dravinjske doline (MCDD) pričeli tradicionalni 18. kulturni dnevi, ki jih organizira Klub študentov Dravinjske doline (KŠDD). V petek so lahko obiskovalci_ke poslušali_e potopisno predavanje o Severni Koreji in Kitajski, ki ga je izvedel Izidor Furjan.
Na pustno soboto pa so obiskovalci_ke uživali_e ob otvoritvenem koncertu popularne slovenske glasbene skupine Dan D. Tudi letos so obiskovalci_ke navdušili_e s številnimi izvirnimi pustnimi maskami, ki so popestrile dogajanje v MCDD.
V naslednjem vikendu KŠDD pripravlja kar dva koncerta. V petek, 12. 2., bo za vse navdušence_ke slovenskega rapa nastopila skupina Velebor, ki jo sestavljajo najboljši slovenski raperji. V soboto, 13. 2., pa bo večer rock glasbe, saj bo dvorana Patriot gostila dve lokalni skupini – Take off in Jackson. Vabljeni_e, da postanete del drugega nepozabnega kulturnega vikenda. Pri soorganizaciji letošnjega Kulturnega so kot soorganizatorji pripomogli tudi Občina Slovenske Konjice, Mladinski svet Občine Slovenske Konjice ter Zveza ŠKIS. (Š.P., T. K.)

Foto: KŠDD