Nadaljevanje Kulturnih 2017

Pretekli vikend je potekal v vzdušju dobre glasbe, humorja in odlične kapljice.

Klub študentov Dravinjske doline je nadaljeval z 19. Kulturnimi dnevi. S svojo spontanostjo in izvirnimi idejami so Lastniki humorja z improvizacijo gledališke igre obiskovalce dobro nasmejali in jih popeljali skozi prizore, ki so jih ustvarili s pomočjo gledalcev.

Obiskovalci so naslednji dan nato prisluhnili nekaterim delom pesniške zbirke, ki so jo predstavili lokalni ustvarjalci. Klub študentov Dravinjske doline namreč v čast pesniku Francetu Prešernu izdaja pesniško zbirko, z naslovom naslov Jaz in ti in ti in ti. Najdete jo v prostorih Mladinskega centra Dravinjske doline.

Dogodek so pospremile tudi vinske vibracije z vinarji: vina Založnik, Hiša vina Doppler, vina Valdhuber, vina Greif in Meum Winery. Dogodek se je zaključil s koncertom skupine CoverLover, katera je ob pop – rock priredbah poskrbela za glasbene vibracije. Nadaljevanje Kulturnih dni je že v polnem teku, saj se v naslednjem vikendu nadaljujejo s  potopisnim večerom o Turčiji in z velikim koncertom znane slovenske glasbene skupine Tabu. Več informacij lahko dobite na www.kulturni.si.

(Š. P., T. K., N. H.)