Kulturni 2018 končani z odliko

Klub študentov Dravinjske doline (KŠDD) vsako leto tradicionalno organizira več kulturnih dogodkov v mesecu februarju, letos pod skupnim imenom Kulturni dnevi 2018.

Izvedeni so bili že dvajsetič zapored in tudi letos so si v klubu prizadevali mladim in drugim generacijam ponuditi kar se da različnih kulturnih vsebin. Te so se zvrstile v petih vikendih. Dogajanje se je začelo 3. februarja in končalo 3. marca z velikim finalom – mega koncertom skupine Mi2. Ta je dodobra napolnila prostore Prireditvenega centra Patriot in obiskovalci ter obiskovalke so ob znanih komadih te priljubljene slovenske skupine poplesavale in prepevale dolgo v noč.

V petih vikendih Kulturnih se je tako zvrstilo 12 dogodkov, malo manj kot 60 nastopajočih in več kot 1500 zadovoljnih obiskovalcev in obiskovalk. V KŠDD so bili veseli množičnega odziva tako lokalnih ljudi kot tudi tistih, ki so prišli od drugod. KŠDD se zahvaljuje vsem, ki so na kakršnikoli način pomagali pri izvedbi tradicionalnega projekta in pravi, da se že veseli 21. Kulturnih v naslednjem letu. (Š. P., T. K., K. K.)

Foto galerije dogodkov najdete tukaj.