Zmelkoow + Marjetica / Patriot / 9.12.2017


Podrobnosti dogodka


Se še spominjate brezskrbnega otroštva, muhave pubertete, prvih norčij, zmenkov v zakajeni oštariji in radia na kasete? Ali pa ste sredi naštetega in iščete smisel življenja? Zmelkoow imajo za to že legendaren odgovor: »Ležanje na plaži, z možgani na off in čivavo na straži.« Znano?

Zmelkoow je slovenska pop rock skupina iz Primorske. Znani so po svojih nenavadnih besedilih, ki segajo od odštekanih do naravnost absurdnih. Kot predskupina bo nastopila skupina Marjetica – neklasična pod-pohorska rock-ska-narodnjaki skupina, ki jih druži velika ljubezen do glasbe. Odlikujejo jih nekomercialnost, pristen humor (ki izstopa tudi v besedilih) in odlični živi nastopi.

Pridite in povejmo skupaj na glas, kaj je smisel in namen počet’ v soboto, 9. decembra, ob 22. uri v prireditveni center Patriot, da bomo srečni in veseli od glave do pet, nekje med oblaki, med dvemi drevesi in z zarjavelimi kolesi.

Vstopnina je 4 EUR. Predprodaje ni. 
Vsi, ki imate veljaven status dijaka ali študenta v letu 2017/2018 in prihajate iz Slovenskih Konjic, Loč, Zreč ali Vitanja imate brezplačen vstop na vse dogodke v sklopu Glasbena kolekcija jesen – zima 2017, če prinesete potrdilo o vpisu na dan dogodka in se s tem včlanite v Klub dijakov Dravinjske doline oziroma Klub Študentov Dravinjske Doline.

Dogodek na Facebook strani najdete tukaj.