Zlatko & Optimisti / Patriot / 16.12.2017


Podrobnosti dogodka


Rep se vrača v Slovenske Konjice.

Zlatan Čordić, vsem znan kot Zlatko, je eden izmed tistih raper-jev, ki lirično udari z ostrimi rimami ter epično s prigodami iz vsakdanjega življenja. Je otrok Fužin, ki ga je zgodnja mladost zapeljala na kriva pota, a ga kmalu tudi streznila. Pustila mu je veliko materiala, iz katerega še danes črpa navdih in kritično razglablja o življenjskih izzivih, stiski in tudi o uspehu ter veselju.

S pozitivno energijo, ki jo izžareva, ima velik vpliv na mlade poslušalce in poslušalke in je zgled za vse tiste, ki so se kdaj znašli v podobni situaciji. Vabljeni in vabljene torej v Zlatkov svet v soboto, 16. decembra, ob 22. uri v prireditveni center Patriot.

Vstopnina je 4 EUR. Predprodaje ni. 
Vsi, ki imate veljaven status dijaka ali študenta v letu 2017/2018 in prihajate iz Slovenskih Konjic, Loč, Zreč ali Vitanja imate brezplačen vstop na vse dogodke v sklopu Glasbena kolekcija jesen – zima 2017, če prinesete potrdilo o vpisu na dan dogodka in se s tem včlanite v Klub dijakov Dravinjske doline oziroma Klub Študentov Dravinjske Doline.

Dogodek na Facebook strani najdete tukaj.