Žinkana – Dan za spremembe 2017


Podrobnosti dogodka


Mladinski center Dravinjske doline (MCDD) se bo tudi letos pridružil vseslovenski, prostovoljski akciji Dan za Spremembe, ki jo izvaja Slovenska filantropija.

V soboto, 8. aprila, se bodo po Sloveniji že 8. leto odvijale različne akcije, katerih skupni imenovalec je sodelovanje. Gre za spodbujanje dobrih medsebojnih odnosov, spoštljive komunikacije in drobnih dejanj prijaznosti.

V Slovenskih Konjicah bo MCDD v sodelovanju z raznolikimi lokalnimi društvi in institucijami izvedel delovno akcijo »Žinkana«, ki bo pripomogla k polepšanju okolja prebivalcev_k v lokalni skupnosti. Mestu bomo poklonili še lepša igrala, ki stojijo pri Kulturnem domu Slovenske Konjice.

 

 

Sočasno bo potekala tudi prireditev ČAS JE ZDAJ, ki jo organizira Vrtec Slovenske Konjice z izjemno širokim spektrom aktivnosti.

Za barve, pripomočke za barvanje in ogromno aktivnosti bo poskrbljeno, vse, kar potrebujete s sabo, je samo dobra volja in primerna oblačila.

V soboto, 8. aprila, od 10. do 13. ure se vidimo pri Domu kulture!

Več info in prijave za sodelovanje (zaradi lažjega načrtovanja nabave potrebnega materiala) pošljite na: natasa.hrup@mcdd.si.

Akcija bo izvedena v okviru projekta Socio – večgeneracijski center, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.