Zaključna konferenca projekta Mladinske kreativne produkcije

Zaključna konferenca projekta Mladinske kreativne produkcije


Podrobnosti dogodka


Mladinski center Dravinjske doline (MCDD), iz Slovenskih Konjic, je julija 2016 začel izvajati projekt Mladinske kreativne produkcije (MKP). V projektu MKP se v Kreativni skupnosti, ki trenutno šteje že 23 članov in članic, združujejo mladi s področja arhitekture, krajinske arhitekture in grafičnega oblikovanja. Mladi v projektu pridobivajo delovne izkušnje, reference in prepoznavnost z uporabo znanj, ki so jih pridobili v formalnem izobraževalnem procesu, pod strokovnim mentorstvom arhitektov in arhitektk iz gospodarstva.

Rezultate dela mladih, ki so na ogled tudi na spletni strani www.kreativneprodukcije.si, bomo predstavili na zaključni konferenci skupaj z mednarodno uveljavljenimi gosti iz stroke, ki bodo predstavil svoj vidik ustvarjanja svoje blagovne znamke. Zaključna konferenca projekta MKP bo potekala v sredo, 12. septembra 2018, s pričetkom ob 12. uri, v prostorih MCDD (Žička cesta 4a, Slovenske Konjice).

Zaradi organizacije dogodka vas prosimo, da se na dogodek prijavite na info@mcdd.si ali 051 308 500. Po podani prijavi boste prejeli program zaključne konference. 

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.

 

Vljudno vabljeni in vabljene!

Projekt MKP sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.