Unovči svoj talent! (regijski dogodek)


Podrobnosti dogodka


V soboto, 10. julija, ob 20. uri, bomo na terasi MC Patriota, v sklopu projekta Katalizatorji, organizirali dogodek o podjetništvu. Predstavili se bodo trije mladi, podjetni, ki so ali v fazi razvoja svoje podjetniške ideje ali pa so jo že uspešno umestili na trg. Z nami bodo delili svojo izkušnjo, kako so prišli od ideje do realizacije ter kako so unovčili svoje talente.

Dogodek bo potekal kot tržnica, z vsakim mladim podjetnikom_co na svoji stojnici. Pridite in naj vas navdihne njihov potencial.

Dogodek bo imel tudi kulturno noto, saj si boste lahko ogledali_e umetniško razstavo »Ko seme pade na plodna tla«, avtorice Katje Funkelj.

Kdo se bo predstavil?

Nika Dimc – Retrobjba, oblikovanje in izdelava unikatnih oblačil

FJ-PRODUKT – Ročno izdelana lesena očala

O projektu:

Katalizatorji_ke družbenih sprememb so mladi, ki se aktivno zavzemajo za spreminjanje družbe na bolje. Delujejo po pristopu ‘mladi z mladimi za mlade’. Namen projekta je usposabljanje mladih v okviru mladinskega dela za dva kadrovska profila, ki najbolj primanjkujeta organizacijam civilne družbe.

Dogodek organizirajo udeleženke_ci usposabljanja za projektne managerje_ke družbenih sprememb v sklopu projekta Katalizatorji družbenih sprememb – zaposlovanje mladih za družbene spremembe. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega socialnega sklada.