Uporaba računalnika in pametnega telefona za starejše


Podrobnosti dogodka

This event finished on 22 junij 2021


Vabimo vas na brezplačno delavnico “Uporaba računalnika in pametnega telefona”, ki bo potekala vsak torek, od 10. do 11. ure, v prostorih Mladinskega centra Dravinjske doline.

Delavnica je primerna za vse, ki želite osvežiti svoje znanje računalništva ali pa se ravnanja z računalnikom oziroma pametnim telefonom naučiti. Dovolite, da vam pomagamo, da boste s pomočjo tehnologije vedno v stiku z vam ljubimi osebami, ne glede na okoliščine.

Vse, kar potrebujete, je svoj računalnik ali pametni telefon in dobro voljo. Če prenosnega računalnika nimate, nam to sporočite in skupaj bomo poiskali rešitev.  Delavnico bo izvajala Nina Kovačič, strokovna sodelavka projekta Socio VGC.

Obvezne predhodne prijave in več informacij na: https://forms.gle/bavcrw2zueNk19zD9 ali nina.kovacic@mcdd.si in 051 308 500.

V kolikor ste bili v zadnjih 14 dneh v stiku z osebo s potrjeno okužbo SARS-CoV-2, bi v zadnjih 14 dneh ali na dan delavnice imeli simptome ali znake bolezni covid-19 (slabo počutje, prehladni znaki, kašelj, vročina, težko dihanje, glavobol, bolečine v mišicah, izguba vonja ali okusa, bolečine v žrelu, …), prosimo, da nam sporočite odsotnost in ostanete  doma.

Ob udeležbi prosimo, da upoštevate higienska priporočila za preprečevanje širjenje okužbe z virusom  SARS-CoV-2, podana s strani NIJZ. Več informacij nadete tukaj: https://www.nijz.si/sl/preprecevanje-okuzbe-z-virusom-sars-cov-2-v-obdobju-sproscanja-ukrepov.

Delavnice potekajo v sklopu projekta Socio VGC, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Sofinancirata ga tudi Občina Slovenske Konjice in Občina Zreče.