Stand up večer


Podrobnosti dogodka

  • Date:

Ni lepšega kot pogovor o ”prepovedanih temah”, debata o tabujih in slišati naglas povedano tisto, kar si po tihem mislimo. Zakaj? Zato, da morda kaj tudi spremenimo, če nima pametne osnove. 🙂

24. novembra ob 20. uri v prireditveni dvorani Patriot zato pripravljamo večer zabave in smeha. Matavž Baloh, Marko Žerjal in David Gorinšek bodo brez dlake na jeziku povedali tisto, kar mislijo, sami sebe pa opisujejo tako:

David Gorinšek
Sem pol Štajerc, na pol vampir, ki rad pije kri, še raje pa pivo. Ne poslušam glasbe, ker si raje privoščim punk-rock, uživam pa v Bobi palčkah in švercanju beloruskih potnih listov.

Marko Žerjal
Sem komik iz Kopra. V mojem humorju se najde nekaj za vsakega –> užalit. Po principu “če jih nasmeješ, te ne ubijejo” (b)analiziram teme od politike, religije, feminizma do športa in seksa; kot zaveden Primorec pa vse skupaj splaknem še z dobro dozo čega.

Matevž Baloh 
Sem povsem svež komedijant, ki svojo obliko humorja še išče. Trenutno sem nekje med pritlehnim in kulturnim humorjem, torej znam povedati kaj zanimivo smešnega ali pa neprimerno smešnega. Moj humor še ni komercialen oziroma prodajno uspešen, poudarek na ”ŠE NI”. Lahko mi pomagate utreti pot ali pa nastavite bananine olupke. Vaša odločitev.
P.s.: Če boste res metali bananine olupke na oder, potem raje vidim da so polni.