Stand up večer


Podrobnosti dogodka


Sklop Poletje na terasi 2021 🏖 v MC Patriotu odpiramo s stand up nastopom!

Kdaj?? Ja, v petek, 18. junija, ob 20. uri. 🕗

V goste prihajajo Uroš Kuzman, Matic Kokošar in David Gorinšek. Poskrbeli bodo za smeh in dobro voljo 🤪, sami sebe pa opisujejo tako:

Uroš Kuzman
je asistent na Fakulteti za matematiko in fiziko. Na sceni je dobrih 7 let, gledalcem_kam pa se je najbolj utrl v spomin, ko je na žaru popekel 🥩 Jana Plestenjaka in Boruta Pahorja. Bil je del cikla StendAp na Kanalu A, sodeluje pa tudi v oddaji Ugriznimo znanost 🧑‍🔬. Kot doktor matematike velja za najbolj izobraženega med komiki.

Matic Kokošar
je študent in nekdanji metalec 🤘, ki rad deli dogodivščine iz študentskih domov v Rožni dolini. Prihaja iz srca Baške Grape, k srcu pa mu je prirasel tudi študentski dom, čeprav študentke zahajajo pretežno k njegovemu cimru. 😕

David Gorinšek
je na pol Štajerc, na pol vampir 🧛, ki rad pije kri, še raje pa pir 🍻. Pravi, da ne posluša glasbe, ker si raje privošči punk-rock, uživa pa v Bobi palčkah in švercanju beloruskih potnih listov.

Smeh je zagotovljen! 😆

V primeru morebitnih novih sprostitev vladnih ukrepov se bodo povečale tudi trenutno dovoljene kapacitete prizorišča, zato nas spremljajte na naših socialnih omrežjih in v tem Fb dogodku, kjer bomo ažurno objavljali_e vse spremembe in veljavna določila.