Single ladies – Beyonce tribute band / Patriot / 24.11.2017


Podrobnosti dogodka


Beyonce tribute band Single ladies je prva čisto ženska zasedba v Evropi, ki izvaja pesmi znane ameriške glasbenice Beyonce. Skupino sestavlja sedem močnih, ambicioznih in nadarjenih žensk, ki izvajajo R&B glasbo. Nastopile so že po številnih odrih klubov in festivalov po Evropi. Koncertirajo v živo, brez kakršnihkoli matric in so prava glasbena in scenska senzacija. Med drugim so nastopile tudi v finalu TV-avdicije ‘Got Talent’ in nekatere med njimi nastopajo z največjimi estradniki.

Pripravite se na čaroben večer, obarvan z dobrim glasom in samozavestnim nastopom, z največjimi hiti Beyonce, ki bo v petek, 24. novembra, ob 22. uri v prireditvenem centru Patriot.

Vstopnina je 4 EUR. Predprodaje ni. 
Vsi, ki imate veljaven status dijaka ali študenta v letu 2017/2018 in prihajate iz Slovenskih Konjic, Loč, Zreč ali Vitanja imate brezplačen vstop na vse dogodke v sklopu Glasbena kolekcija jesen – zima 2017, če prinesete potrdilo o vpisu na dan dogodka in se s tem včlanite v Klub dijakov Dravinjske doline oziroma Klub Študentov Dravinjske Doline.

Dogodek na Facebook strani najdete tukaj.