Mega koncert Mi2 – Zaključek Kulturni2018


Podrobnosti dogodka


VELIKI MEGA KONCERT s skupino MI2!Za zaključek jubilejnega 20. festivala Kulturni smo vam pripravili poslastico, ki jo ni za zamuditi. Kulturne 2018 bomo zaključili, tako kot je treba in sicer s koncertom skupine Mi2. Avtohtoni slovenske rokerje, ki že več kot 20 let orjejo in sejejo po slovenski glasbeni sceni, bodo v prireditvenem centru Patriot Slovenske Konjice nastopili v soboto, 3. marca , ob 22.30 uri.

Člani skupine, ki prihajajo iz Rogatca na Štajerskem, so se s svojo neposredno iskrenostjo, humorjem, razgledanostjo, igrivostjo in razumevanjem slovenskega človeka, vtisnili v srca mnogih generacij. S skladbami kot so Črtica, Sladka kot med, Samo tebe te imam, Čakal sn te ko kreten, Pa si šla, Oda gudeki, Pojdi z menoj v toplice, Zbudi me za 1. maj, Moja teta Estera, Ti nisi ta, Čista jeba in drugimi skladbami z njihovih sedmih albumov bodo zagotovo natrosili pozitivne energije in entuziazma, zato res ne smete zamuditi tega dogodka.

PREDPRODAJA KART se začne s 14. februarjem v Mc Patriotu. Še vedno pa si lahko zagotovite FULL PASS (10eu) s katerim lahko obiščete še pustovanje s POWERŠOKI, BACK2BLACK – Amy Winehouse Tribute v spremljavi VinskihVibracij ter seveda Mi2! 🙂
PREDPRODAJA I: prvih 50 kart = 6eu
PREDPRODAJA II: do 3.3. = 8eu
Po 22. uri na dan dogodka = 10eu