Likovni tečaj


Podrobnosti dogodka


Organiziramo likovni tečaj »Likovna izkušnja Bojana Leva«.

Na področju likovnih izobraževanj je šola arhitekta Bojana Leve nekaj posebnega. Gre za unikatno kombinacijo osvajanja likovnih vsebin in tehnik, ki jo je Bojan Leva razvil na podlagi svojih akademskih znanj, permanentnega izpopolnjevanja in večletnih pedagoških izkušenj. Gre za sklop izobraževanja za vse generacije, ki na razumljiv, udeležencem_kam prilagojen način, združuje obsežno likovno teorijo in prakso.
Vsebina likovne šole temelji na individualnem pristopu.
Program je sestavljen iz niza veščin, ki so navdihnjene s tradicionalnimi in sodobnimi umetniškimi pristopi. Posebna pozornost je namenjena raziskovanju, konceptualnemu razmišljanju in pridobivanju tehničnih spretnosti. Predznanje ni potrebno.
Ukvarjali_e se bomo z osnovami risanja, spoznavali_e barvne kontraste in oblike ter debatirali_e o vsem, kar spada v ustvarjalni proces likovnosti, o naravnih zakonitostih, o postavitvah, o perspektivi, o zanimivostih in kako razvijati ustvarjalnost.

Vsi_e, ki imate radi_e ustvarjalne izzive, ki vas ni strah svobodnega ustvarjanja in želite spoznati svoj lasten likovni slog, VABLJENI_E.

Likovni tečaj je plačljiv. Kotizacija je odvisna od števila udeleženih.
Pričetek tečaja bo v oktobru. Predvidoma bo potekal 3 ure na teden.

Prijave zbiramo do vključno 14. 9. 2020 na: nina.kovacic@mcdd.si ali 051 308 500 (Nina Kovačič).