Koncert Prismojeni profesorji bluesa 3.2.2018 v MC Patriot


Podrobnosti dogodka


Kulturnega 2018 bomo otvorili s skupino, ki ustvarja trans, v katerega padejo tako člani skupine kot občinstvo pod njimi. To so Prismojeni profesorji bluesa – primer, kako srčnost in pristnost v glasbi čez čas najde svoje privržence brez kakšne večje promocijske kampanje.

Štiričlanska zasedba z imenom Prismojeni profesorji bluesa igra energičen blues, ki se mu lahko zgodi, da postane psihedelični rock ali ritmični funk. Bendu specifičnost dodajo distorzirane orglice, ki popeljejo že tako veselo in energično glasbo do pravih čutnih ekstaz. Dolžina skladb in posledično koncerta je navadno odvisna od razpoloženja v dvorani. Dolžina kakšne skladbe se ob dobri energiji lahko poveča tudi trikrat, skrajša pa nikoli.Njihov repertoar je sestavljen iz avtorskih skladb, sem ter tja pa se na njihovem glasbenem meniju znajde tudi kakšna priredba tujih izvajalcev, njihovih idolov, kot na primer legendarnega rock kitarista Jimija Hendrixa in blues velikanov Freddija Kinga ter Muddyja Watersa.

http://www.radiostudent.si/glasba/koncert-v-živo/prismojeni-profesorji-bluesa
https://www.facebook.com/prismojeniprofesorji.bluesa?fref=ts

Prismojeni profesorji bluesa so:
Zlatko Đogič-bobni
Miha Ribarič-bas
Julijan Erič-kitara, vokal
Miha Erič-orglice, vokal


Zato vabljeni in vabljene v soboto, 3. februarja, ob 22.30 uri v prireditveni center Patriot Slovenske Konjice. Vstopnina na dogodek bo 3 EUR.


Oglejte si celoten program na: www.kulturni.si.