Koncert Migriz & Ghet + Tha Godz


Podrobnosti dogodka

This event finished on 15 februar 2019


Klub študentov Dravinjske doline (KŠDD) v sklopu prireditve ”Kulturni 2019”, 15. februarja, ob 22. uri, v prireditvenem centru Patriot, prireja koncert raperskega dua Mrigz & Ghet in skupine Tha Godz.

Mrigz & Ghet sta velenjska rap težkokategornika, ki sta svojo zastavo na hip-hop mapo brezkompromisno zapičila leta 2011 z albumom »Mrigz & Ghet Hitz«, ki je brez dvoma eden najboljših slovenskih rap albumov.
Konec leta 2012 je Ghet postregel z mixtejpom Ghet Banga Rap in videospotom Z Bloka Snajper, ki je že presegel milijon ogledov. Leta 2013 pa je iz zvočnikov naokoli bobnel še Veleborski album Božja Gamad, ki sta ga Mrigo in Ghet zakuhala z Mariborčanoma Emkejem in Mitotom pod založbo Wudisban Records.

S svojim trdim in neizprosnim slogom sta kriva za peklenske rap nastope po vsej Sloveniji, odre pa sta si med drugim delila s hip-hop legendami, kot so: ONYX, M.O.P., GZA (Wu Tang Clan) in DAS EFX.

Od leta 2015 nastopata tudi z bendom Tha Godz, ki ga sestavljajo David Slatinek (bobni), Leon Firšt (klaviatura), Grega Skaza (saksofon), Alen Kovše (kitara) in Matic Pokorn (bass).

Vstopnina: 4€