Koncert KOALA VOICE s predskupino BALU (Patriot)


Podrobnosti dogodka


V soboto, 19.5.2018 ste ob 22.00 uri vabljeni na koncert skupine KOALA VOICE s predskupino BALU.
Vstopnina: 3€

KOALA VOICE
Tri leta so minila od izida njihovega prvenca Kangaroo’s a Neighbor, ki jih je s singlom Go Disco Go predstavil širši javnosti. Potem ko so pozornost pritegnili na številnih natečajih, so z zasvajajočo mešanico rocka, popa, disca, punka ter neustavljivo odrsko prezenco pričeli pohod po odrih tako doma kot v tujini.
Konec leta 2017 je izšel njihov drugi studijski album Wolkenfabrik. Ta po mnenju Mance, Tilna, Domna in Mihe nastavlja ogledalo korakom. Vse od Kisovca, Ljubljane, Črnomlja, Moskve, Liverpoola, Talina, Varšave in Groningena, nastopili so pred Pixies v ljubljanskih Križankah in festivalih kot sta Pohoda in Exit. Skoraj več let v enem. Raziskovanje snovi, iz katere so narejeni oblaki, se nadaljuje.

www.koalavoice.com
Facebook: https://www.facebook.com/VoiceKoala/
Insta: https://www.instagram.com/koala_voice/
iTunes: https://itunes.apple.com/us/artist/koala-voice/id965171808
Bandcamp: https://koalavoice.bandcamp.com/

BALU
Band z imenom Balu sestavlja pet gimnazijcev, ki svoj prosti čas najraje porabijo ob glasbilih. Najraje preigravajo rock, indie ter alternativno glasbo, s svojo energijo pa na nastopih zagotavljajo entuziazem in pozitivno energijo.

Zasedbo sestavljajo:
Jakob Mlakar – vokali, ritem kitara, David Vidmar – lead kitara, back vokali, Aja Cugmas – ritem kitara, back vokali, Jakob Kolar – bobni in Maks Ivo Moser (band Amok) – bas kitara.