Koala Voice – koncert


Podrobnosti dogodka


»Ker tu je vse tako lepo, tu nič me ne boli.«

Ker februarja nismo izkoristili Kulturnih2021 s koncerti, smo jih prestavili na poletje! Vabimo vas na poletni del Kulturnih2021 – v soboto, 17. julija, ob 22. uri na teraso MC Patriota na koncert skupine Koala Voice! 🐨🎵

Koala Voice so Manca Trampuš, Domen Don Holc, Tilen Prašnikar in Miha Prašnikar.

Ta slovenski četverec je s svojo neobremenjenostjo, razbijaško indie punk prezenco, polno nalezljivih melodij in zasoljenih kitarskih riffov, zelo hitro prirastel k srcu množicam, tako po Sloveniji kot tudi drugje po Evropi, predvsem po zaslugi prvenca ‘Kangaroo’s a neighbour‘ (2015) in drugega albuma ‘Wolkenfabrik‘ (2017). Leta 2018 pa so svojo diskografijo obogatili še z akustičnim albumom ‘Koala Voice: Izštekani‘ in pa nonšalantnim ‘Woo Horsie‘, kjer so nam Koala Voice med drugim postregli z njihovim nesramno popoidnim hitom ‘Ker tu je vse tako lepo‘.

V letu 2020 so se Koala Voice posvetili ustvarjanju in snemanju njihovega 4. studijskega albuma z naslovom ‘Plata‘, ki pa so ga že ob koncu leta začeli predstavljati širši publiki v obliki singlov, obogatenih z videi, za pesmi ‘Vertigo‘, ‘Vukovi‘ in nazadnje ‘Spaghettification‘. Z miksom indie rocka, popa, stonerja, rocka, countryja in diska nam Koala Voice v slovenščini, srbohrvaščini in angleščini ponujajo 13 novih pesmi, ki odražajo časovno obdobje napolnjeno z iskanjem odgovorov večno neodgovorjenih vprašanj o ljubezni, prijateljstvu in srcozlomu, kjer poskušajo najti odgovor v malih trenutkih sreče. Ko opevajo stvari, ki malo bolijo, čudne rože, tuširanje, zaskrbljene ljudi, volkove in vrtoglavice, vam z albumom ‘Plata’, Koala Voice pustijo, da najdete skrite dele sebe skozi njihove pesmi.