Hauptman || Vinske vibracije


Podrobnosti dogodka


V soboto, 21. maja, bo ob 22. uri na oder MC Patriota stopil Mariborčan Žan Hauptman.

Hauptman je glasbenik, ki se drži pravila »manj je več«. Svojo glasbo nariše, barvanje pa prepusti svojemu bendu. Ni tip pevca, ki bi mu bilo mar za tehniko in popolnost – pomemben je pravi občutek in učinkovito podana sporočila njegovih pesmi. Njegova glasba je mozaik jazza, alternativnega R’n’B-ja, soula in popa. S svojim sproščenim groove-om si je pridobil naziv ‘doktor Smooth’.

Pred koncertom bomo degustirali_e različna nagrajena vina, saj se ob 18. uri začnejo Vinske vibracije!

___________________________________________________________________

Vinarji:

Zlati Grič – s prepletanjem sodobnosti in tradicije nadaljuje zgodbo o vinih in turistični ponudbi Slovenskih Konjic. Vinogradi nad mestom sestavljajo čudovito veduto in nežno objemajo eno najsodobnejših vinskih kleti v tem delu Evrope.

Meum – družina Brumec iz Klokočovnika je tradicionalno povezana s pridelovanjem zrelih vin. Meum Wine je ena izmed najmlajših vinskih zgodb na slovenskem vinskem odru, s pisanjem zgodbe pa je pogumno začel Jurij Brumec.

Vina Založnik – vinogradniška kmetija iz domačih Slovenskih Konjic verjame v svoje grozdje in tradicionalne metode kletarjenja. Ta tradicija in ljubezen do trte in vina se pozna v vsaki kapljici.

Vino Andrejc – domačija v Zrečah z močno tradicijo in jasnim značajem. Sami zase celo pravijo, da njihovi vinogradi spreminjajo barve, grozdje se pretvori v mnogotere oblike, pa vendar njihova vina vedno ohranijo svoj karakter.

Vstopnine ni, so pa kupončki za degustacijo vin. 🙂