Hamo & Tribute 2 Love / Patriot / 21.10.2017


Podrobnosti dogodka


V soboto, 21. oktobra, ob 22. uri se bo v prireditvenem centru Patriot v Slovenskih Konjicah predstavila vsem dobro poznana in priljubljena rockovska zasedba Hamo & Tribute 2 Love.

Koncerti, polni iskrenosti, dinamike, preigravanja in bluesovske improvizacije, so že deset let ključni atributi rokovske zasedbe Hamo & Tribute 2 Love. Novi album »3p« so februarja letos predstavili pred razprodano dvorano Kina Šiška. Album je bluesovski in kričeč ter hkrati zna pobožati, kritiki pa so ga že pohvalili kot enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov zadnjih let. Člani zasedbe Hamo & Tribute 2 Love imajo za sabo že lepo število uspešnic, večna iskanja »lubezni« pa vpletajo v fuzijo bluesa, rocka in soula.
Zasedba je prejela tudi nagrado zlata piščal za izvajalca leta 2016.

Emocije, strasti in nežna iskanja ljubezni vpeljana v večno glasbo klasičnega rocka, bluesa, soula in funka, se bodo prepletala vso noč samo za vas, zato ne zamudite k nam.


Vstopnina je 4 EUR. Predprodaje ni. 
Vsi, ki imate veljaven status dijaka ali študenta v letu 2017/2018 in prihajate iz Občine Slovenske Konjice, imate brezplačen vstop na vse dogodke v sklopu Glasbena kolekcija jesen – zima 2017, če prinesete potrdilo o vpisu na dan dogodka.