Gonobeats z YooRonYaa & Dub_Tone


Podrobnosti dogodka


V soboto, 24. februarja, od 21. ure dalje bodo prireditveni center Patriot Slovenske Konjice v sklopu Kulturnega 2018 ogrevali Bushee, Dub_Tone, YooRonYaa in Mentis.YooRonYaa [juronja] se vidi kot zbiratelja in ljubitelja raznovrstne glasbe, neomejenega na žanre, najraje pa rola in producira v drum & bass-u. Po desetih letih igranja klarineta in saksofona je bil odločilen trenutek, ki ga je povezal z elektronsko glasbo, software ReBirth RB-338 in številne techno zabave. Z leti mu je postal všeč drum & bass, ker prepleta veliko različnih stilov in vsebuje elemente iz funk-a, hip-hop-a, reggae-ja in brazilske sambe. Bolj kot DJ je aktiven producent, ki v studiu »šraufa knofe«, kolikor se le da. Za sabo ima že nekaj uspešno izpeljanih DJ nastopov v različnih klubih po Sloveniji, organizacij dogodkov (+Vibez v Mariboru) in produkcij (Dance, Things, Poletje, projekt s Katjo Šulc in prva uradna izdaja – Kamlisajlan, remix komada Klemna Klemna – Ljubezen). V prihodnosti si obeta več avtorskega materiala, »frišno v planu« pa je izdaja komada Think Shuffle s pomočjo novonastale slovenske drum & bass založbe Dopamine Records.
https://soundcloud.com/yooronyaa
Klemen Klemen – Ljubezen (YooRonYaa Remix Feat. RootsInSession)
https://www.youtube.com/watch?v=RkYJWe6dccU

Dub_Tone (d:light) prihaja iz Gorenjske. Velik ljubitelj elektronske glasbe, predvsem privrženec drum & bass-a, natačneje Liquid dnb-ja, izžareva veliko ljubezen in strast do glasbe, kar se tudi kaže na njegovih nastopih pri odzivu publike. Je pripadnik »old school« vrtenja glasbe preko gramofonov in vinilov. Vse od leta 2015 se redno pojavlja na slovenski drum & bass sceni kot DJ in kot organizator dogodkov v domačem okolišu. Srečate ga tudi v klubih kot so Klub k4, Channel Zero, Gala hala, … Bil je tudi že ob boku velikih imenih drum & bass scene kot so: SpectraSoul, Dave Owen, Filip Motovunski, Villem, Adam F, Dj Marky, Makoto in drugi.
https://soundcloud.com/brezhanc

Bushee (Gonobeats) je večino otroštva odraščal pod vplivom rap-a, v letu 2009 se je srečal z dubstepom in ostalimi stili bass glasbe. Svoje sete popestri s pridihi dub-a, grime-a in drum & bass-a. Nastopal je v Pekarni v Mariboru, v Ljubljani – v Orto baru, klubu K4 in v Centralni postaji (BassWarz) ter na dogodkih v okolici Slovenskih Konjic. Oder je delil že z imeni kot so Distance, DubApe, Andy C, Dubdiggerz in Pier.
https://soundcloud.com/maticpritekelj

Za ogrevanje bo poskrbel novopečeni DJ – Mentis.
https://www.mixcloud.com/blaž-brdnik

Powered by 3Kings Soundsystem

Vstopnine ne bo.
Oglejte si celoten program na: www.kulturni.si.