Fotografski natečaj “Sem puj, sn te fprašo.”


Podrobnosti dogodka

This event finished on 30 november 2016


Mladinski center Dravinjske doline v sklopu programskega stebra Patriot razpisuje fotografski natečaj z naslovom »Sem puj, sn te fprašo.«

Zaradi velike zanimanja, podaljšujemo prijave za fotografski natečaj.

 • Rok za pošiljanje: sreda, 30. 11. 2016
 • Otvoritev razstave: december 2016

Izbrane fotografije bodo razstavljene v razstavnem prostoru prireditvenega centra Patriot (Žička cesta 4 A, Slovenske Konjice).

Pogoji sodelovanja:

 1. Na razpisu lahko sodelujejo vsi fotografski navdušenci in navdušenke.
 1. Tema: »Sem puj, sn te fprašo.«
 1. Pošiljanje, velikost in označevanje fotografij:
 • fotografije pošljite na: natasa.hrup@mcdd.si
 • fotografije morajo biti v jpg formatu velike od 1 MB do 1,5 MB
 • označevanje fotografij: številka fotografije_ime_priimek avtorice/avtorja_naslov fotografije (primer: A1_Janez_Novak_Mesto).
 1. Vsaka udeleženka/udeleženec lahko sodeluje z največ štirimi fotografijami.
 1. Poslane fotografije morajo biti v celoti avtorsko delo sodelujočih, za kar prevzemajo vso odgovornost. Organizator si pridržuje pravico, da fotografije z neprimerno vsebino izloči iz natečaja. Z oddajo prijave avtor/avtorica soglaša in potrjuje, da organizator natečaja lahko uporabi njegova/njena dela za promocijske namene natečaja v vseh tiskanih medijih in elektronskih medijih ter projekciji, brez predhodnega dovoljenja avtorja ali plačila. Organizator ne odgovarja za izgubo del med pošiljanjem. Sodelovanje na razpisu pomeni, da avtor/avtorica sprejema pravila, ki jih postavlja organizator.
 1. Kotizacija za sodelovanje:   Je ni!
 1. Nagrade:

Najboljše delo, ki ga bodo z glasovanjem izbrali udeleženi in udeležene otvoritve razstave, bo prejelo praktično nagrado. Vsi avtorji/avtorice, katerih dela bodo izbrana za razstavo, bodo prejeli potrdila o sodelovanju in razvito fotografijo/-e v formatu A3 oziroma A4 po zaključku razstave.

MCDD si pridržuje pravico za spremembe v pravilih in izvedbi foto natečaja.