Beseda, fotografija, kolaž


Podrobnosti dogodka


Mladinski center Dravinjske doline v sklopu projekta Mladinske kreativne produkcije organizira tri brezplačne enodnevne delavnice na temo kreativnega ustvarjanja o arhitekturi in oblikovanju (prva aktivnost 9. maj).

 

Teme usposabljanj:

 

  • BESEDA

Na usposabljanju boste spoznali osnove tekstopisja, podani bodo napotki za učinkovitejše pisanje kreativnih besedil in bloga ob pomoči strokovnega mentorstva. Rezultat usposabljanja bo krajše kreativno in inovativno besedilo, pripravljeno za objavo na spletu.

 

  • FOTOGRAFIJA

Skozi referenčne primere trendovskih fotografij boste spoznali osnovne nasvete za ustvarjanje kvalitetnih in všečnih fotografij. Odkrili boste različne vplive likovnih elementov na kompozicijo in interakcijo likovnih elementov. Končni produkt aktivnosti bo ustvarjena šik fotografija, ki bo pripravljena za objavo na spletu.

 

  • KOLAŽ

Predstavljene bodo smernice in izhodišča za kvaliteto oblikovan interier. Glede na izbrano nalogo, ki bo podana, se bodo oblikovali kolaži z računalniškimi programi ali skicami z izrezi pohištva iz arhitekturnih revij. Končni rezultat bo prostorska predstavitev notranjega prostora z barvno lestvico in krajšim opisom interierja.

 

Delavnice so namenjena mladim od 15 do 29 let, ki si želite bolje spoznati arhitekturo in oblikovanje.

 

Prijavi se in postavljaj trende na področju bivanja in opreme prostorov.

 

Prijave in info do petka, 4. maja na:

anita.kracun@mcdd.si in 051 308 500.

 

Več o projektu na:

FB dogodek

www.kreativneprodukcije.si

 

 

 

Udeležba je brezplačna zaradi sofinanciranja projekta s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada.