Balkan boys / Patriot / 22.12.2017


Podrobnosti dogodka


Zaključek letošnjega leta bo popestrila zasedba trubačev Balkan Boys, ki je nedavno izdala prvenec, na katerem je deset vokalno-instrumentalnih pesmi. Skupina je začela delovati septembra 2009. Zasedbo so sprva oblikovali v etno folk balkanski glasbeni maniri s pridihi jazza in reggaeja. Pravijo, da je ime je nastalo v šali, vendar se je hitro prijelo in zato so kar ostali pri njem.
Zasedba Balkan Boys brez težav in samozavestno meša, lepi, cepi, žaga in pribija različne glasbene zvrsti, končni rezultat pa je kompakten in duhovit glasbeni izdelek, ki ga začini pevec Nemo s hudomušno naglašeno »jugoslovanščino«, angleščino in »internacionalščino«.

Duhovit in samozavesten nastop vas pričakuje v petek, 22. decembra, ob 22. uri v prireditvenem centru Patriot.

Vstopnina je 4 EUR. Predprodaje ni.
Vsi, ki imate veljaven status dijaka ali študenta v letu 2017/2018 in prihajate iz Slovenskih Konjic, Loč, Zreč ali Vitanja imate brezplačen vstop na vse dogodke v sklopu Glasbena kolekcija jesen – zima 2017, če prinesete potrdilo o vpisu na dan dogodka in se s tem včlanite v Klub dijakov Dravinjske doline oziroma Klub Študentov Dravinjske Doline.