MKP

Domov / Oznaka: "MKP"
Obnovimo stare hiše

Obnovimo stare hiše

Rezultate tedenskih srečanj bodo mladi arhitekti, krajinski arhitekti in grafični oblikovalci predstavili javnosti. Sestankujejo v Mladinskem centru Dravinjske doline, kjer v co-working prostorih načrtujejo nov projekt. Ta bo zajemal prenovo trške hiše v Vitanju. Mladi se postopoma preko konceptov, tlorisov in prerezov približujejo oblikovanju celostne podobe funkcionalnega objekta. V sklopu projekta Mladinske kreativne produkcije (MKP) mladi prispevajo lokalni skupnosti in izdelujejo idejno zasnovo, ki bo predstavljala nov začetek stari in propadajoči hiši z velikim potencialom.  (A. K.)

 

 

 

Jim bo uspelo?

Jim bo uspelo?

V Mladinskem centru Dravinjske doline (MCDD) se tedensko srečujejo mladi iz področja arhitekture, krajinske arhitekture in grafičnega oblikovanja.

V sklopu projekta Mladinske kreativne produkcije (MKP) svoja strokovna znanja preizkušajo na konkretnem delovnem izzivu: prenova stare trške hiše v Vitanju v namestitvene enote razpršenega hotela. Mladi ustvarjajo v sproščenem vzdušju ob mentorstvu arhitektke Mie Crnič. Grafična oblikovalka Lora Jevšenak, se bo predstavila z izdelavo CGP-ja omenjene prenovljene trške hiše z novim programom.  (A. K.)

Co – working